Termékek Menü

Vásárlóink leginkább az alábbi előnyök miatt kedvelik a Retinta tonereket

A használt tonereket minden esetben beszámítjuk

Ha bármelyik vásárlónk jelzi, hogy kiürült tonerrel rendelkezik, amit visszajuttatna hozzánk, akkor a következő vásárlásnál olcsóbban rendelhet tőlünk!

Megrendelése kézbesítésekor futárunk kiürült tonerét átveszi Öntől. Amennyiben gyári tonert vagy előzőleg a Retinta által újraépített tonert juttat vissza hozzánk, tonerenként 200 Ft-ot írunk jóvá következő megrendeléséből.

Ezzel megszabadul a veszélyeshulladék kezelési költségektől is.

 

A helyi gyártásnak köszönhetően Ön olcsóbban vásárolhat  

Egy hagyományos toner néha akár 20 000 km-t utazva jut el hazánkba, ami jelentős költségekkel jár. A kereskedők ezeket a költségeket beépítik a termék árába, amivel jelentős terheket rónak a vásárlókra. 

 Ezzel szemben a Retinta tonerek gyártása Magyarországon történik, aminek köszönhetően nem kell utaztatási költségekkel számolnunk, így jóval alacsonyabb fogyasztói áron tudjuk forgalmazni termékeinket. 

További előny, hogy mivel nem kell hosszú szállítási időkkel számolnunk, raktárkészleteink szintjét sokkal alacsonyabban tarthatjuk. Ez hatalmas megtakarítás a raktározás költségein, amely végső soron tovább csökkenti a Retinta termékek árát.

Hasonlóan optimalizált gyártási folyamatunkkal együtt ezek garantálják a gyárihoz képest 50%-os megtakarítást Önnek.

 

Környezetbarát és innovatív megoldást kap

Nem kell minden egyes alkalommal a kiürült festékkazettát kidobnia, és egy teljesen újat vennie. A Retinta visszagyűjti a kiürült tonereket és teljes diagnosztika után újraépíti azokat. Az így készülő tonerekkel a hagyományossal megegyező minőségben nyomtathat, környezetét pedig egy 1000 év alatt lebomló veszélyes hulladéktól kíméli meg.

Egy kiürült tonerkazetta megfelelő technológiával újraépítve minimum 80%-ban újra használható. Az újraépítés akár hatszor egymás után elvégezhető ugyanazon a toneren, az eredeti nyomtatási minőség megtartásával. 

 

Tonereinket 21. századi technológiával készítjük

A Retinta tonerek jellegüknél fogva másképp készülnek, mint a hagyományos változatok. Mi nem titkoljuk ezt a folyamatot, hiszen általa vásárlóink is jobban átlátják, hogy mit vásárolnak, illetve hogy mitől olyan hatékony ez a módszer. 

Termékeink minden esetben az alábbi fázisokon mennek végig:

1. a kiürült tonereket laborunkban gyári technológiával szétbontjuk
2. az összes alkatrészt műszeresen ellenőrizzük
3. amit kell, tisztítunk, amit kell, cserélünk
4. feltöltjük eredeti festékkel a tonert
5. ezután egy minden pixelre kiterjedő tesztet nyomtatunk; nem csak egy szöveges oldalt, hanem egy teljes fedettségű, színátmenetes próbát, így ebben a szakaszban könnyedén  kideríthető, ha hibásan működik a toner